Tuotteet

Olemme tehneet marjoistamme myyntiin tuotteita, kuten mehuja, glögiä ja hilloa. Nämä ovat myynnissä kausiluontoisesti. Myymme tuotteita suoraan tilaltamme sekä tapahtumissa ja myyjäisissä Etelä-Savon alueella.

Mietitkö sopivia yrityslahjoja? Ole yhteydessä meihin, niin räätälöidään teille sopivat paketit.

Tuotteet

Häyrilän kuohu uutuus tuote kesälle 2021. Se on raikas ja marjaisa alkoholiton kuohujuoma. Maku tulee aidoista marjoista. Juoma sisältää tilan karhunvadelmia sekä lähimetsien mustikoita. Juomaa saatavilla kahdessa koossa: 200ml ja 750ml.

Tämä juoma sopii loistavasti juhlahetkiin tai muistamiseksi ystävälle!
Häyrilän marjatilan glögi 2020 pohjana on mustaherukka, mustikka sekä vadelma. Glögi on maustettu kardemummalla, neilikalla ja vaniljalla. Marjaisa ja aromikas glögi, joka kruunaa joulun odotuksen ja joulupöydän. Maukas muistaminen myös ystävälle tai opettajalle!

Tällähetkellä tuote on loppu. Uusi erä glögiä tulossa taas syksyllä 2021.
Häyrilän marjatilan mustaherukkamehu (0,5 l) on klassinen kylmäpuristettu mehu, joka maistuu sekä kylmänä että kuumana.

Tällähetkellä tuote on loppu.
Häyrilän marjatilan vadelmamehu (0,35 l) on todella raikas ja herkullinen kylmäpuristettu vadelmamehu, joka sopii loistavasti arkeen ja juhlaan.
Häyrilän marjatilan kuningatarhillo 150 g on herkullinen ja marjaisa hillo, joka sopii hyvin esimerkiksi juustojen tai lettujen kanssa.
Häyrilän marjatilan mustaherukkahyytelö 150 g on maukas mustaherukkainen lisuke, joka sopii loistavasti esimerkiksi lisukkeeksi liharuokien kanssa tai juhlapöytään.